Əsas səhifə | Xəbərlər | Universitetimizdə təhsil alan Əcnəbi tələbələr şəhidlərimizi ziyarət etdilər
Universitetimizdə təhsil alan Əcnəbi tələbələr şəhidlərimizi ziyarət etdilər

Son günlər cəbhədə baş verən hadisələrlə bağlı Azərbaycan ordusunun şücaəti nəticəsində qazandığımız qələbələr bizim qürurumuzdur. Təssüf ki, bu döyüşlərdə şəhidlərimiz də oldu. Azərbaycan ordusunun verdiyi şəhidlər sırasında Sumqayıt şəhərindən bu döyüşdə öz qəhrəmanlığı ilə seçilən, düşməni məhv edən və şəhid olan mərd oğullarımız  var. Universitetimizdə təhsil alan bir qrup əcnəbi tələbələrimiz  bu hadisələrə biganə qalmayaraq şəhidlərimizi ziyarət etməyi özlərinə müqəddəs borc bildilər və Şəhidlər xiyabanında oldular. Allah bütün şəhidlərimizə rəhmət etsin! Biz öz qələbəmizə ürəkdən inanırıq.