Əsas səhifə | Xəbərlər | Sənaye ilə əlaqələrin genişləndirilməsi
Yerləşdirilmə tarixi : 25 Sentyabr 2024 10:13
Sənaye ilə əlaqələrin genişləndirilməsi

Sumqayıt Dövlət Universiteti (SDU) müasir sənaye trendləri və innovativ texnologiyalarla tanışlığı artırmaq, tələbələrin praktiki bilik və bacarıqlarını inkişaf etdirmək məqsədilə Mühəndislik və İqtisadiyyat və idarəetmə fakültələrinə “İş dünyasından ekspertlərin cəlb olunması” proqramını uğurla həyata keçirdi. Bu proqram çərçivəsində sahələrinin tanınmış peşəkarları öz dərin bilik və təcrübələrini tələbələrlə paylaşdılar.
Proqramın məqsədi müasir iş dünyasının tələblərinə uyğun yeni işə qəbul kriteriyalarının yaradılmasıdır. Mütəxəssislər, vebinarlar keçirərək tələbələrin real dünya təcrübəsi qazanmasına kömək etdilər. Eyni zamanda, yeni işə qəbul tələbləri formalaşdırıldı və bu tələblərə cavab verən namizədlərə iş təklifləri edildi.

Telefon: +994-018-64-2-15-06