Əsas səhifə | Xəbərlər | SDU yeni təkliflərlə qarşınızdadır
SDU yeni təkliflərlə qarşınızdadır
SDU növbəti tədris ilində universitetə yüksək balla qəbul olacaq tələbələr üçün yeni imkanlar yaradır:
  • 2024/25-ci tədris ilində bakalavriat səviyyəsi üzrə 500 baldan yüksək göstəricilərlə SDU-ya qəbul olan tələbələr əlavə olaraq hər ay 200 AZN məbləğində xüsusi təqaüd imkanından yararlanacaqlar.
  • Xüsusi təqaüd digər təqaüdlərin verilməsi qaydalarına uyğun olaraq tələbələrin semestr üzrə Ümumi Orta Müvəffəqiyyət Göstəricilərinə əsasən davamlı olaraq ödəniləcək.
  • Tələbələr SDU-nun təmirdən yeni çıxmış “Tələbə evi”ndə ödənişsiz qalmaq imkan əldə edəcəklər.
  • “Tələbə evi” ndə tələbələrin rahatçılığı üçün yüksək standartlara cavab verən otaqlar, keyfiyyətli internet təminatı, istilik təchizatı, asudə vaxtın səmərəli keçirilməsi üçün bütün imkanlar yaradılmışdır.