Əsas səhifə | Xəbərlər | “Əsaslı Dizayn metodu ilə Sahibkarlıq və Yeni Biznesin İnkişafı” Proqramı çərçivəsində növbəti modul baş tutdu

17 may Sumqayıt Dövlət Universitetində SABAH.Academy-nin təşkilatçılığı ilə həyata keçirilən “Əsaslı Dizayn metodu ilə Sahibkarlıq və Yeni Biznesin İnkişafı” Proqramı çərçivəsində “Viveka” strateji innovasiya məsləhətçiliyi şirkətinin Strategiya və Proqramlar üzrə Baş Mütəxəssisi Ayşə Həsənova "Maliyyə tətbiqli dərslər: OPEX, CAPEX və Fond istifadəsi" mövzusunda çıxış etdi. Tələbələr maliyyələşmədə OpEx və CapEx metodlarından istifadə edərək gəlir və xərcləri müəyyənləşdirmək metodikasını öyrəndilər.