Əsas səhifə | Xəbərlər | Tələbə Gənclər Təşkilatı tərəfindən "Öz biznesinə başla" adlı görüş təşkil olundu
Dekabrın 25-də Azərbaycan Gənclər Fondunun dəstəyi və ATGTİ-nin təşkilatçılığı ilə həyata keçirilən “Hədəf 5%” proqramı çərçivəsində Sumqayıt Dövlət Universitetinin Tələbə Gənclər Təşkilatı tərəfindən ATGTİ-nin ofisində "Öz biznesinə başla" adlı görüş təşkil olundu.
Görüşdə biznes ideyanın yaradılması, biznes planların tərtib edilməsi haqqında geniş məlumat verildi.
Sahibkar Elvin Dadaşsoyun təqdimatında uğurlu biznesin sirləri və motivasiya dolu biznes sistemləri tələbələrə aşılandı və onların sualları ətraflı cavablandırıldı.