Əsas səhifə | Xəbərlər | SDU-nun Tələbə Gənclər Təşkilatı fəaliyyətini onlayn formada davam etdirir
SDU-nun Tələbə Gənclər Təşkilatı fəaliyyətini onlayn formada davam etdirir

Koronavirus (COVİD - 19) infeksiyasının Azərbaycan ərazisində yarada biləcəyi təhlükənin qarşısının alınması məqsədilə təxirəsalınmaz tədbirlər davam etdirilir. Koronavirusla bağlı zəruri tədbirlərin görülməsi ilə əlaqədar dərslərin müvəqqəti dayandırıldığı nəzərə alınaraq, Təhsil Nazirliyinin göstəriş və məsləhətlərinə uyğun olaraq, Sumqayıt Dövlət Universitetində tədris prosesi onlayn formada təşkil olunmuşdur. Eyni zamanda universitetin Tələbə Gənclər Təşkilatı da fəaliyyətini onlayn formada davam etdirir, görüşlər təşkil edir. Onlayn psixologiya dərnəyi, intellektual oyun, conversation, kitab, rəsm klubları ilə keçirdikləri onlayn görüşlər nəticəsində təşkilatın üzvləri birliklərini, əzmkarlıqlarını nümayiş etdirmiş olurlar.