Əsas səhifə | Xəbərlər | “Odlar Yurdu Azərbaycana səyahət” adlı yay məktəbinin iştirakçıları xoş təəssüratlarını bölüşdülər
Ural Dövlət Dağ-Mədən Universiteti, Yekaterinburq şəhər Darya Kapulkina: “Bütün təşkilatçı heyətə kollektivdə gözəl atmosfer yaratdıqlarına görə təşəkkür edirəm! Yay məktəbi yeni dostlar qazanmaq və təcrübə mübadiləsi üçün əla fürsətdir. Azərbaycanda olduğumuz müddətdə buranın mədəniyyəti, təhsili, adət-ənənəsi, tarixi haqqında çox şey öyrəndim. Yüksək səviyyədə təşkilatçılığa və dolğun proqrama görə ölkələrimizin Ali Təhsil Müəssisələri Assosiasiyasına təşəkkür edirəm! Bizə yaşamaq, yemək və istirahət üçün gözəl şərait yaradılmışdır.Təəssüf ki, çox az vaxt qaldığından bir həftədə Azərbaycanın gözəl mənzərələrini görüb tanımaq imkanımız olmayacaq, amma bu, yenidən qayıtmaq üçün bir səbəbdir! Sizin ölkəniz mənim ürəyimi oxşadı.