Əsas səhifə | Xəbərlər | Yunan-Roma güləşi üzrə XIV Respublika Universiadasında tələbələrimiz III yerə layiq görüldü
Mayın 7-də ali təhsil müəssisələri tələbələrinin sərbəst və Yunan-Roma güləşi üzrə XIV Respublika Universiadası keçirildi. Universiadanın təqvim planına idmanın 10 növü: şahmat, dama, stolüstü tennis, basketbol, badminton, sərbəst güləş, Yunan-Roma güləşi, cüdo, atletika və voleybol daxil edilib. İdmanın Yunan-Roma güləşi növü ölkəmizdə çox sevilir və populyardır. Qeyd edək ki, güləşçi tələbələrimiz bu idman növü üzrə həmişə yüksək nailiyyətləri ilə fərqlənirlər. Universitetimizin komandası bu dəfə də fəal iştirak edərək III yerə layiq görüldü. Komandanın məşqçi - müəllimi Polad Əliyevdir.