Əsas səhifə | Xəbərlər | Güllə atıcılığı üzrə Sumqayıt çempionatında komandamız birinci yerə layiq görüldü
Aprelin 19-da Paralimpia İdman Kompleksində Sumqayıt şəhər Gənclər və İdman Baş İdarəsi tərəfindən Sumqayıt şəhərinin 70 illik yubleyinə həsr edilmiş pnevmatik silahdan güllə atıcılığı üzrə şəhər çempionatı keçirilmişdir. Çempionatda şəhərin ali, orta ixtisas məktəbləri və peşə liseyləri olmaqla, ümumilikdə 12 komanda qalib adı uğrunda mübarizə aparmışdır. Gərgin və maraqlı idman mübarizəsi şəraitində keçən yarışda Sumqayıt Dövlət Universitetinin komandası 202 xalla I yerə layiq görüldü.
Komandamız Gənclər və İdman Baş İdarəsinin fəxri fərmanı və kuboku ilə təltif olundu.