Əsas səhifə | Xəbərlər | Sumqayıt Dövlət Universiteti 55 illik yubileyini təntənəli qeyd edir
Sumqayıt Dövlət Universiteti 55 illik yubileyini təntənəli qeyd edir

Dekabrın 8-də SDU-nun 55 illik yubileyinə həsr olunmuş təntənəli mərasimin açılışından öncə universitetin rektoru professor Elxan Hüseynov və kollektiv, Ufa Dövlət Neft Texniki Universitetinin rektoru, akademik Ramil Baxtizin nümayəndə heyəti ilə Fəxri xiyabana gələrək xalqımızın Ümummilli lideri, müasir müstəqil dövlətimizin memarı və qurucusu Heydər Əliyevin xatirəsini ehtiramla yad etdilər, məzarı önünə əklil qoydular.
Görkəmli oftalmoloq alim, akademik Zərifə xanım Əliyevanın da xatirəsi ehtiramla anıldı, məzarı üzərinə tər güllər düzüldü.
İclasın rəsmi açılışı saat 1500 -da universitetin Böyük Akt zalında keçiriləcək.