Əsas səhifə | Xəbərlər | UDNTU-nun rektoru SDU-nun rektoru professor Elxan Hüseynova təşəkkür məktubu ünvanlayıb
Azərbaycan Respublikası Təhsil Nazirliyinin dəstəyi və Azərbaycan-Rusiya Ali Təhsil Müəssisələri Assosiasiyasının təşəbbüsü ilə iyulun 15-dən 21-dək Sumqayıt Dövlət Universitetində (SDU) "Odlar Yurdu Azərbaycana səyahət” Tələbə Yay Məktəbi işini uğurla başa vurdu.
Azərbaycan-Rusiya Ali Təhsil Müəssisələri Assosiasiyasının Rusiya tərəfdən həmsədri UDNTU-nun rektoru akademik Ramil Baxtizin Rusiya universitetlərinin kollektivləri adından SDU-nun rektoru Elxan Hüseynova Sumqayıt Dövlət Universitetində “Odlar yurdu Azərbaycana səyahət” Yay məktəbinin təşkil olunduğuna görə təşəkkür məktubu ünvanlayıb.