Əsas səhifə | Xəbərlər | “Odlar Yurdu Azərbaycana səyahət” adlı yay məktəbinin iştirakçıları xoş təəssüratlarını bölüşdülər
Ufa Dövlət Neft Texniki Universiteti tərəfindən qrup rəhbəri Albina Nəbiyeva: “Artıq bazar günündən etibarən biz gözəl Azərbaycandayıq. Bakıya gələrkən Sumqayıt Dövlət Universitetinin Kimya və biologiya fakültəsinin dekanı Mahal Mail oğlu bizi çox mehriban qarşıladı. Onunla ünsiyyət qurmaq mənim üçün çox maraqlı idi, çünki məhz onun fakültəsində mənim ixtisasıma yaxın olan ixtisaslar var. Məktəb açılan gündən biz özümüzü əziz qonaq kimi hiss etdik. Heyrət hissi bizi tərk etmir, Azərbaycan möhtəşəm bir gözəlliyə malikdir! İnsanları da gözəldir. Belə səmimi qarşılanmaya görə Yay məktəbinin təşkilatçılarına və Rusiya-Azərbaycan Universitetləri Assosiasiyasına təşəkkür edirəm!