Əsas səhifə | Xəbərlər | “Əcnəbi tələbələrin cəlbi” nominasiyası üzrə layihəmizin ünvanına təşəkkür məktubu gəldi
Ali təhsilin beynəlmiləlləşməsi universitetlərin milli təhsil məkanından kənara çıxan xarici fəaliyyətinin genişlənməsi və dərinləşməsi məqsədilə mayın 14-də Rusiya Federasiyasının paytaxtı Moskva şəhərində Şərqi Avropa Assosiasiyasına daxil olan universitetləri “Ali təhsilin beynəlmiləlləşməsi –2019” mövzusunda III Beynəlxalq müsabiqəsi keçirildi. Müsabiqədə Sumqayıt Dövlət Universitetinin Əcnəbi tələbələr şöbəsinin müdiri Südabə Məmmədova “Əcnəbi tələbələrin cəlbi” nominasiyası üzrə iştirak etmiş və təşkilat komitəsi tərəfindən təşəkkür məktubu almışdır.